—Kremy—

AKO S.A - jesteśmy dla Ciebie od ponad 30 lat!

Kategorie

Showing all 6 results

  • BITA ŚMIETANA

    Read more

    BITA ŚMIETANA

    Koncentrat pozwala w łatwy i szybki sposób przygotować puszystą bitą śmietanę. Wystarczy dodać wodę i ubić mikserem. Długo zachowuje swoją stabilność. Posiada doskonały smak i konsystencję. Ma wiele rodzajów zastosowań. Służy do dekoracji wszelkiego rodzaju deserów. Idealnie komponuje się z owocami, czekoladą i bakaliami, jak również stanowi doskonały dodatek do ciast, lodów, galaretek, gofrów lub naleśników. Bita śmietana jest także odporna na zamrażanie.

    Category:
  • KREM BUDYNIOWY EXTRA

    Read more

    KREM BUDYNIOWY EXTRA

    Krem budyniowy EXTRA – służy do łatwego przygotowania kremu, który doskonale nadaje się do stosowania na zimno jak również do zapiekania, nie tracąc żadnych swoich właściwości. W prosty sposób można uzyskać krem, który ma różnorodne zastosowania do drożdżówek, ciastek francuskich, rogalików, babeczek, eklerów, pączków. Krem ma jednolitą konsystencję o delikatnym smaku wanilii, jest odporny na wysoką temperaturę, może również być zamrażany. W celu podniesienia walorów smakowych można połączyć Krem budyniowy EXTRA z tłuszczem.

    Category:
  • KREM BUDYNIOWY PREMIUM

    Read more

    KREM BUDYNIOWY PREMIUM

    Koncentrat służy do przygotowania kremu budyniowego o bardzo przyjemnym smaku. Konsystencja kremu jest kremista i delikatna a jednocześnie zachowuje swoją strukturę i nadaje się do zapiekania.

    Category:
  • KREM O SMAKU CZEKOLADOWO-MIĘTOWYM

    Read more

    KREM O SMAKU CZEKOLADOWO-MIĘTOWYM

    Gotowy krem czekoladowy do bezpośredniego spożycia.

    Category:
  • KREMY Z CHRUPKAMI RYŻOWYMI

    Read more

    KREMY Z CHRUPKAMI RYŻOWYMI

    Gotowe kremy czekoladowe z dodatkiem chrupek ryżowych do bezpośredniego spożycia w 2 smakach:

    • orzechowy
    • czekolada deserowa
    Category:
  • NADZIENIA TERMOSTABILNE AKO

    Read more

    NADZIENIA TERMOSTABILNE AKO

    Nadzienia firmy AKO przeznaczone są do nadziewania i przekładania ciast, są termostabilne – nadają się do wypieku i zamrażania. Podczas wypieku nadzienia nie zmieniają objętości oraz zachowują nadany kształt. Mogą być dozowane za pomocą specjalistycznych urządzeń do nadziewania. Obróbka mechaniczna nie wpływa na właściwości kremu. Nadzienia mają gładką konsystencję, apetyczną barwę, doskonały smak oraz połysk. Nie tracą koloru ani aromatu podczas wypieku.
    Z naszymi nadzieniami oszczędzasz czas i zyskujesz najwyższą jakość wyrobów gotowych!
    Nadzienia oferowane są w czterech wersjach smakowych:

    • wanilia
    • adwokat
    • czekolada
    • toffi
    Category: