Wyświetlanie wszystkich wyników: 6
Przygotowany na bazie pikantnego panieru o barwie intensywnie pomarańczowej z dodatkiem płatków chili. Panier nadaje gotowym daniom estetyczny wygląd oraz podkreśla pikantny smak.
Przygotowany na bazie drobnego panieru o kremowej barwie, dzięki dodatkowi naturalnego sera cheddar w proszku charakteryzuje się intensywnym aromatem i smakiem sera. Panierka po obróbce termicznej ma delikatną złotawą barwę.
Przygotowany na bazie gruboziarnistego panieru typu crumb o naturalnym kolorze. Dodatek suszonych liści szpinaku, proszku szpinakowego oraz czosnku nadaje tej kompozycji oryginalny wygląd i smak. Szpinak jest warzywem coraz częściej stosowanym w kuchni i docenianym ze względu na walory smakowe oraz zdrowotne.
Przygotowany na bazie gruboziarnistego panieru o naturalnej barwie z dodatkiem odpowiednio przygotowanych igieł rozmarynu. Szczególnie polecany do drobiu i ryb, nadaje gotowej potrawie intensywny smak i aromat rozmarynu oraz bardzo ładnie prezentuje się po obróbce termicznej. Igiełki rozmarynu są dobrze widoczne, ale nie przeszkadzają podczas jedzenia.
Przygotowane na bazie gruboziarnistego panieru o neutralnym kolorze z dodatkiem różnych ziaren w dwóch wersjach:
Zastosowane nasiona zdecydowanie podnoszą walory odżywcze i smakowe oraz urozmaicają wygląd panierowanej potrawy.
Przygotowany jest na bazie gruboziarnistego panieru typu Crumb o naturalnym kolorze do którego dodano specjalnie dobraną mieszankę ziół i przypraw takich jak cebula, czosnek, oregano, papryka i pieprz.