Szukaj
Close this search box.

—Ciasta różne—

AKO S.A - jesteśmy dla Ciebie od ponad 30 lat!

Kategorie

Wyświetlanie wszystkich wyników: 4

  • AKO BROWNIE

    Dowiedz się więcej

    AKO BROWNIE

    Brownie to ciasto czekoladowe typowe dla kuchni amerykańskiej, które w ostatnich latach stało się popularne także w Europie. Przez wielbicieli czekolady określane jest mianem najbardziej czekoladowego ciasta na świecie.

    ZALETY  KONCENTRATU :

    • Szybkiego i proste przygotowania ciasta Brownie o wspaniałym, wyrazistym czekoladowym smaku, bardzo wilgotnym miękiszu i ciężkiej, charakterystycznej strukturze.
    • Wszechstronność zastosowania – placki, batony z bakaliami, ciasteczka, spody do ciast deserowych
    • Gwarancja stałej jakości i powtarzalności
    Kategoria:
  • CIASTO PARZONE

    Dowiedz się więcej

    CIASTO PARZONE

    Ciasto parzone tradycyjnie otrzymywane jest poprzez zaparzenie mąki pszennej, mieszaniną wody z tłuszczem, a następnie połączenie uzyskanej masy z jajkami. Jest to skomplikowany i czasochłonny proces.
    Koncentrat „Ciasto parzone AKO” daje możliwość przygotowania  tradycyjnych ptysi, eklerów, gniazdek metodą jednofazową, bez konieczności zaparzania mąki.

    Kategoria:
  • MARSYLIA

    Dowiedz się więcej

    MARSYLIA

    Koncentrat gwarantuje stałą i wysoką jakość wyrobów z ciasta francuskiego i półfrancuskiego. Ciasta z koncentratu należą do szczególnie delikatnych i wykwintnych wypieków odznaczających się dużym i równomiernym uwarstwieniem tzw. listków z dobrze związanym tłuszczem. Z koncentratu można wyprodukować szeroką gamę słodkich i wytrawnych przekąsek.

    Kategoria:
  • STABILIZATOR DO SERNIKA AKO

    Dowiedz się więcej

    STABILIZATOR DO SERNIKA AKO

    Stabilizator do sernika AKO jest przeznaczony do przygotowywania masy serowej, która jest wykonywana przy produkcji serników oraz nadzienia do drożdżówek i strucli. Dodatek stabilizatora do sernika AKO ma na celu stabilizację i zwiększenie wydajności masy serowej oraz nadanie wyrobom gotowym wyjątkowej delikatności i puszystości.

    Kategoria: